MagicMayan - Organic Raw Caocolate. 

25-02-2019

De Ierse familie O'Connor bestaande uit Darren, Sinead and Nathan maken hun eigen - Pure RAW "Cocoalate" - van boon tot eindproduct helemaal zelf. Het resultaat is een puur en zuiver product. Super gezond, gluten vrij, suiker vrij, soya vrij en bereid zonder lactose. Barstensvol antioxydanten en polyfenolen, een hele resem vitamine B's, mono onverzadigde vetzuren, proteïnes en ijzer. 

Wat zegt CEE-MORE : in het kort... Deze pure zuivere en met de hand gefabriceerde "coacolate" is overheerlijk. Ze heeft in de mond een uitzonderlijke grove korrel structuur die je in een fabriekschocolade niet terugvind. Deze chocolade is niet voor iedereen weggelegd. De smaak is veel rijker en intenser. Smaakpaletten zijn meer gedefinieert en beter te onderscheiden dan de chocolade uit de fabriek. Wij mochten van Darren de Mighty Mint proeven waarvan wij de munt iets te overweldigent vonden. De pure chocaladesmaak die bekomen wordt door de Peruviaanse Cacoa boon verdween door de overweldigende muntsmaak. Wij waren wel unaniem over de Atlantic Magic. Een chocolade tablet met Dillisk Roodalg zeewier uit de Ierse West Kust. Een beestig lekkere chocolade tablet. Het zeewier versterkt de smaak van deze chocolade en maakte ze heerlijk intens. De korrel van de chocolade en de ruwheid van het zeewier pasten perfect bij elkaar. Voortreffelijke choclade en een fantastische gentlemen meester chocolatier in hart en nieren, Darren O'Connor. 

Deze chocolade is jammergenoeg in België (nog) niet verkrijgbaar. Je kan ze wel online bestellen. MagicMayan levert wereldwijd en zoekt nog verdelers. 

* Dit is geen betaalde of gesponsorde advertentie, maar een (h)eerlijke mening van CEE-MORE of een van zijn medewerkers.