The Beyond Burger. Vegan bij Ellis Gourmet.

12-02-2019

Ellis Gourmet Burger werkte reeds samen met onder andere Hendrick Dierendonck, Paul Florizoone, en met Michel en Fredrik Van Tricht. Topchefs zoals Nick Bril & Viki Geunes creëerden reeds enkele smaakvolle seizoens Burgers (yep, met hoofdletter B!). Vandaag hebben ze nog maar eens bewezen dat Ellis Gourmet Burger werelden verzet om topsmaak af te leveren.

Wat vond CEE-MORE : in het kort... Blij verrast hoe dicht de smaak van deze burger aanleunt bij de smaak van echt vlees. De typische structuur van gehakt rundsvlees, de vorm,  het medium gebakken "bloedend" vlees, helemaal niet droog, erg smaakvol en heel overtuigend. Met deze Vegan "The Beyond Burger" kun je menig vleeseters "es goe liggen hebben". In de vegan burger zitten onder andere rode bieten (voor het bloedend effect), zwarte bonen, linzen en dragon verwerkt. Wat wij niet zo 'slim' vonden was de perfect ronde vorm (van een mal?) van het vlees. Det verraadde dat dit geen "vlees"burger was. Als de structuur net zo imperfect als een handgedraaide burger was geweest, dan waren wij unaniem verkocht. 

 

* Dit is geen betaalde of gesponsorde advertentie, maar een (h)eerlijke mening van CEE-MORE of een van zijn medewerkers.